Hood4IT heeft zich gespecialiseerd in het bieden van oplossingen op onderstaande vlakken:

Consultancy

Als u wilt weten welke nieuwe ontwikkelingen in de ICT toepasbaar zijn in uw organisatie, zijn wij er voor u om samen met u te kijken welke mogelijkheden er zijn. Indien u wilt kunnen wij een inventarisatie uitvoeren zodat wij met een gedegen advies over eventuele knelpunten en/of verbeteringen kunnen komen.

Projecten

Wilt u over gaan op een nieuwe Windows-omgeving, het nieuwe Microsoft Office pakket, een nieuw netwerk aanleggen of uw bestaande netwerk uitbreiden. Wij kunnen u voorzien van een vakkundig advies en voern desgewenst het project voor u uit.

Desktopbeheer

Denk hierbij an het configureren van wekstations d.m.v. standaardisatie, met één standaardimage een snelle uitrol bij vervanging of plaatsing van een (nieuwe) werkplek, softwarebeheer en licentiebeheer. Daarnaast maken wij ook veel gebruik van remote beheer.

Serverbeheer

Wij hebben ervaring in het virtualiseren van de netwerkomgevingen. Virtualisatie van het serverpark kan leiden tot kostenbesparing op hardware en onderhoud. Tevens doen wij ook remote beheer/monitoring en on site support op uw serverpark.

Beveiliging

Door middel van security audits kunnen we de zwakke plekken in uw bedrijfsnetwerk blootleggen en met passende oplossingen komen zoals firewalls, backup’s, storage, virusscanners en spamfilters.

Backoffice oplossingen

Zoekt u een oplossing voor uw e-mail, databases, file- en printservers? Samen met u kijken wij naar uw wensen en eisen en bieden u de beste oplossing.

Support

Met remote beheer kunnen wij snel en efficiënt inspringen
bij problemen. Mocht remote beheer geen oplossing bieden
dan komen wij ook onsite.

Thuiswerken

Wilt u de medewerkers de mogelijkheid bieden om vanuit
huis het bedrijfsnetwerk te benaderen? Met SSL-VPN bieden
wij uw organisatie een veilige oplossing hiervoor.